GIGI KOZMETIKUMOK

 

alt

Zsíros bőrtípusra itt.

Normál, száraz vízhiányos bőrtípusra itt.

Érzékeny allergiás bőrtípusra itt.

Exklúzív feszesítő ránctalanító

készítmények itt.

Intenzív szemkörnyék ápoló itt.

Gyümölcssavas hámlasztószer itt.

 

 

I. TÁGPÓRUSÚ, PROBLÉMÁS ZSÍROS BŐRÖKRE:

 

I/ 1. LIPACID

alt

  

A Lipacid természetes poliszacharid tartalmú kozmetikum család, melyet akár „zsírfalónak” is hívhatnánk. Zsír és olajmentes, minimális alkoholtartalmú (csak egyes készítményeiben van), nem irritál. Megőrzi a bőr egészséges flóráját. Véd a kórokozóktól gyulladást-gátló, nyugtató és tartósan hidratál. A szaruképzést normalizálja, a hám idő előtti leválását megakadályozza. Allergiaellenes faktort, UV szűrőt, antioxidánst és szabadgyök hatások ellen védő összetevőket tartalmaz. Tartósítószer nélküli, gyógyhatású kozmetikai termékcsalád.

  

I/ 2. DERMA CLEAR

alt

  

Derma Clear gyógyhatású termékcsalád
Aknés bőr kezelésére

  

A GIGI kozmetikai laboratóriuma büszkén mutatja be az egyedülálló Derma Clear sorozatot, mely igazi áttörés a zsíros és problémás bőrök kezelésében! A GIGI egy új ágazatot fejlesztett ki termékskáláján belül: a GIGI Medical-t melynek első termékcsaládja a Derma Clear.

  

Új sorozatunk bőrgyógyászok, vegyészek és a kozmetikai szakemberek által kifejlesztett termékcsalád, mely gondosan válogatott összetevőkből készült és különböző bőrgyógyászati, és laboratóriumi tesztek során vizsgáltak.

A klinikai kísérletek eredményei szerint a termékek egy hónapos használatával 75%-kal csökkent a mitesszerek és gyulladt pattanások száma!


A GIGI Medical filozófiája egy három lépcsős kezelési koncepcióra épül:

1. A diagnózis felállítása és a bőr kezelése egy szakképzett kozmetikus által a Derma Clear terméksorozat segítségével.

2. A Derma Clear termékekkel való kezelés otthoni folytatása. A termékekben olyan hatóanyagok találhatók, melyek csökkentik a faggyúkiválasztást, felgyorsítják az elhalt hámsejtek leválását, tisztítják a bőrt és megvédik a baktériumoktól, valamint a mitesszerek kialakulásától.

3. Az elért eredmények szinten tartása. A problémák megszűnése után a termékek további alkalmazásával megelőzhető a pattanás visszatérése. A termékek megvédik a bőrt a környezetszennyezés ártalmaitól, a káros napsugárzástól, a szabad gyökök roncsoló hatásaitól, a mitesszerek újratöltődésétől. A bőr simává, bársonyossá, egyenletessé és finom pórusúvá válik.

A Derma Clear termékcsalád:

• A bőrt finoman tisztítja, irritációmentesen távolítja el az olajos szennyeződéseket.
• Eltávolítja a bőr felső rétegéről az elhalt hámsejteket.
• Szabaddá teszi az eltömődött pórusokat (verejtékmirigy és szőrtüsző).
• Antibakteriális hatású.
• Nyugtatja a bőrt és csökkenti a bőrpírt.
• Megakadályozza az 5-alfa-reduktáz enzim kialakulását.
• Távol tartja a bőrirritációs anyagokat, melyek felbontják a glicerin észtereket.
• Semlegesíti a szabad gyököket.
• Gyorsan regenerálja a bőr állapotát.
• Szabályozza és csökkenti a szeborrea kialakulását.

 

I/ 3. SOLAR ENERGY

alt

 

Ezt a termékcsaládot a Gigi Laboratórium főleg a zsíros, szeboreás, problémás bőrök kezelésére, ápolására fejlesztette ki. Az egyik legsikeresebb termékcsaládja a cégnek. A Holt-tenger a Föld egyik legmelegebb területén található, vulkánikus források táplálják. Az állandó párolgás miatt rengeteg vizet veszít, ezért sókoncentrációja állandóan növekszik. Jelenleg ez a koncentráció kb. 30% és kb. 60 féle sóból áll. A sókon kívül a Holt-tenger és környéke igen gazdag iszapban, amelyet szintén vulkanikus eredetű források hoztak létre. Ez az iszap különleges gyógyító erejével vonzza az idelátogató gyógyulni vágyókat, főleg a reumatikus és bőrbetegségek (pszoriazis) hatásos ellenszere. A lakosság 85%-nál találkozunk a szeboreás bőr különböző súlyosságú eseteivel, melynek kezelésében a Solar Energy termékcsaládnak kiemelt szerepe van.

  

I/ 4. SEA WEED

   

A SEA WEED termékcsalád

  

A Sea Weed termékcsalád a tengeri algákra épül. Az algák - más néven tengeri moszatok - az alsóbbrendű növények nagy és gazdag csoportját képezik. Napjaink legjelentősebb hidrokolloid forrásai.

  

Az algák bőrre gyakorolt hatása:

 

a., tartósan fokozzák a vérkeringést, és ez által megakadályozzák a bőr alatti kötőszövetek rugalmasságának elvesztését, 

b., tartalmazzák a hámsejtek naponkénti megújulásához szükséges életfontosságú ásványi sókat, nyomelemeket,

c., salaktalanítják, méregtelenítik a szöveteket, felgyorsul a sejtek megújulása, az öregedési folyamat kitolódik,

d., az ásványi sók meggyorsítják a sejtek életműködési folyamatát,

nem szárítják a bőrfelszínt, mert megkötik a nedvességet.

 

A Sea Weed készítmények illat- és színezőanyagot nem tartalmaznak, így allergia veszélye alig áll fenn. Ez a termékcsalád normál és zsíros bőrre ajánlott, mert javítja a bőr vízháztartását, normalizálja a faggyúmirigyek működését.

FEL

  

II. NORMÁL, VÍZHIÁNYOS VALAMINT SZÁRAZ BŐRÖKRE

  

II/ 1. ALOE VERA

alt

  

Az Aloe Vera a sivatag virága, melyet a történelem kezdete óta használnak gyógyításra.

Gyógyereje elismerten csak azoknak a növényeknek van, melyek sanyarú sivatagi körülmények között kénytelenek növekedni. Az izraeli Aloe Vera a Beer-Sevától délre fekvő területeken, sziklás, ásványi anyagokban gazdag talajon, sanyarú éghajlati körülmények között növekszik. Kivonatát gyógyszergyárban, laboratóriumi körülmények között állítják elő és adagolják a Gigi kozmetikumokhoz. Az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerellenőrzési Hivatal vizsgálatai a gyógyhatású kozmetikumok sorába emelték e készítményeket. Az Aloe Vera kozmetikai hatásai: kiváló hidratáló, nedvességfelvevő és megtartó, gyulladáscsökkentő, sebgyógyító, baktericid, regeneráló, természetes fényvédő. A termékek természetesen más összetevőket is tartalmaznak, mint például: fehér ürömöt (nyugtató, gyulladáscsökkentő, vérzéscsillapító), mirhát (antiszeptikus, nyugtató, gyulladáscsökkentő), vörös algát (hidratáló, regeneráló, tápláló)…

 


II/ 2. E-VITAMIN

alt

 

Az E-VITAMIN COMPLEX termékcsalád

 

 Az E-vitamin pozitív bőrgyógyászati hatása évek óta jól ismert. A róla szóló tudományos kutatások bebizonyították, hogy a vitamin időszakos kozmetikai alkalmazása hatékonyabb, mintha tabletta formájában kerülne a szervezetbe. Az E-vitamin elsősorban antioxidánsként működik, megvéd a nap és a környezet káros hatásaitól és csökkenti az öregedés folyamatát, amit a szabadgyökök okoznak. A technológia fejlődésével, a GIGI Cosmetic Laboratories sikeresen kifejlesztett egy olyan formulát, amely egy mikroszkopikus hordozóanyagot tartalmaz. Ez a hordozóanyag biztosítja, hogy a vitamin tulajdonságai megmaradjanak, elősegíti hatékony működését, gondoskodik az egész napos frissességről.

 

Ez az új összetevő két másik tényezőt is befolyásol:

A bőr szarurétegének stimulálásával javítja annak nedvességtartalmát.

Kisimítja a ráncokat. A kifejlesztett termékek magas koncentrátumú és hatékony E-vitamin mennyiséget tartalmaznak.

 

II/ 3. COLLAGEN ELASTIN

alt

 

A bőr különböző rétegeinek kollagén és elasztin tartalma határozza meg a bőr rugalmasságát. Az öregedés során különösen a fénynek kitett helyeken a kollagén merevebbé válik. A folyamat késleltethető, ha oldható kollagént juttatunk a bőrbe. A kollagénes, elasztinos készítmények rugalmasabbá teszik a bőrt, javítják vízfelvevő-képességét, új, erős és rugalmas kollagén szálakat hoznak létre. A Gigi Cosmetic Laboratoires készítményeihez nem használ állati bőrből kivont kollagént, hanem a szikrázó kagylófonalának kivonatát, a mitulint, amely kollagén, elasztin és fibroin keveréke. A termékcsalád alkalmazása már 25 éves kortól elkezdhető a ráncok megelőzésére, később pedig kezelésére, a kötőszövet állapotának javítására.

 

II/ 4. LOTUS

alt

 

Termékcsaládunkkal a kelet varázsát lophatja be mindennapjaiba. A termékek olyan értékes hatóanyagokat tartalmaznak, mint a csodálatos lótusz-, fehér tea és zöld tea kivonat. Már a készítmények kellemes illatvarázsa is ellazít, felfrissít. Ez a családunk egy csodálatos és hatalmas kultúrával rendelkező növényről a lótuszról kapta a nevét, melynek értékes hatóanyagai és illóolaja minden termékben megtalálható. A lótuszok, tavirózsák vagy tündérliliomok Ázsiából származnak, állóvizekben élnek, az iszapból hajtanak ki és a víz színén virágoznak szemet gyönyörködtetően. Több régi kultúrában, de ma is sok helyen szent növényként tisztelik e csodálatos virágzatú növény szinte minden változatát. A növény minden része hasznosítható kozmetikai szempontból, Ázsiában évszázadok óta alkalmazzák mind terápiás, mind szépészeti céllal. A Gigi termékekben a lótusz virágának értékes hatóanyagai találhatóak meg. A lótusz virág kivonata táplál, regenerál, hidratál,erősíti és védi a:- bőr immunrendszerét, a sejtek és erek falát, stimulálja a kollagén szintézist, gátolja a bőr öregedését. A fehér és a zöld tea kivonatát pedig, mint a leghatékonyabb antioxidáns komplexeket tartja számon a kozmetikai ipar, de méregtelenítő, öregedést-gátló hatása is közismert. A többi hozzáadott hatóanyag pedig lehetővé teszi, hogy több bőrtípus igényeit is ki tudjuk elégíteni.

 

II/ 5. SNC 

 

A Gigi Cosmetic Laboratories a tenger élővilágának felhasználásával készítette el új bőrregeneráló komplexét, melyet az SNC jelképpel határozott meg.
Mit jelent ez a fogalom?
S = Supreme; egyedi és páratlan,
N = New; új és modern,
C = Complex.
Ezzel az alkotóelemekből, összetevőkből álló szépségápoló sorozattal többféle bőrtípus kezelése végezhető.
(Száraz, Zsíros, Mélyrétegű vízhiányos).

Az SNC termékcsalád összetételében fontos szerepük van az algáknak. Az algák vízben, főleg tengerben élő élőlények, melyek maguk is 90%-ban oldatokból állnak. Tartalmaznak: kalciumot, káliumot, magnéziumot, nátriumot, vasat, ként, különböző proteineket, cukrokat, zsíranyagokat…. És számos vitamint ( A, C, B, B2, B12, E, PP, D, K ). Az algák hatóanyagaik és bőrre gyakorolt hatásaik miatt több bőrtípus kezelésére alkalmasak. Ilyenek a zsíros, hámló, tisztátlan bőrök, az allergiás bőrök, valamint a vízhiányos és a rozaceás bőrök.

Az SNC kozmetikumok főbb hatóanyagai: fűzfakéreg kivonat, ausztrál teafaolaj, mithuline, ATP, nátrium-hialuronát, allantoin, Aloe Vera gél, B5 vitamin, E-vitamin, hialuronsav, hidroviton, kamilla kivonat, karitévaj, szójaprotein, unimoist. Az SNC termékcsalád tagjai segítik a kötőszöveti sejtek újjáéledését, biztosítják a nedvesség felvételét és megtartását. Növelik a kötőszöveti rostok, így a kollagén és az elasztin sejtregenerációját, gátolják a biológiai öregedést. Gyulladáscsökkentő hatásuk mellett gátolják a mikroorganizmusok szaporodását, segítik a bőr védelmi funkcióját.

FEL 

  

III. ÉRZÉKENY ALLERGIÁRA HAJLAMOS BŐRÖKRE

 

III/ 1. SPS 

 

Az SPS egy angol kifejezés, a Super Penetration System rövidítése, ami magyarul tökéletes felszívódású rendszert jelent. A termékcsalád normál és száraz bőr ápolására alkalmas. Összetételénél fogva az érzékeny bőrökre is ajánlható, mivel azokat sem irrítálja.

 

GYÓGYÍTÓ HATÁSÚ ÖSSZETEVŐI:

 

- SAGE EXTRACT: Zsálya kivonat. Illóolajat, szaponint, glükozidokat tartalmaz. Bőrpuhító, gyulladásgátló, fertőtlenítő hatású.

- BURDOCK-ROOT EXTRACT: Bojtorján gyökér kivonat. Gyulladást-gátló illóolajat, sejtregeneráló inzulint, fitoszterint, glükozidokat tartalmaz. Kivonatát az irritált gyulladásos arcbőr kezelésére használják.

 - ARNICA EXTRACT: Árnika kivonat. Virága illoolajat továbbá kesernyés arnicint, gyantát tannint, glükozidokat tartalmaz. A benne lévő karotinoidok hámképződést fokozó, a flavonoidok vérkeringést serkentő, a szeszkviterpének gyulladásgátló, a poliacetilének bakteriosztatikus, fungicid hatásúak. Kivonatát főleg a károsodott, vörös arcbőr kezelésére javasolják.

 

III/ 2. ORGANICS

alt

 

ÚJDONSÁG!!!

  

A GIGI kozmetikai laboratóriuma a természetet hívta segítségül új ORGANICS termékcsaládja megalkotásakor, melynek minden terméke kizárólag természetes hatóanyagokra épül. Az ORGANICS termékcsalád segítségünkre lesz abban, hogy a szinte mindenre allergiás vagy fokozottan érzékeny, illetve környezeti tényezőktől károsodott bőröket gyógyíthassuk, ápolhassuk. A termékcsalád minden tagja rendelkezik ECOCERT TANUSÍTVÁNNYAL! Ez az Európai Általános Egyesület Tanúsítványa, amely ellenőrzi és engedélyezi a szerves és természetes anyagok használatát a kozmetikai iparban. A ECOCERT TANUSÍTVÁNY garanciát biztosít számunkra arra, hogy:

 

- A termékek növényi eredetű természetes alap-, és illatanyagokat tartalmaznak.

- A termékeket nem tesztelték állatokon és állati eredetű anyagokat sem tartalmaz.

- Mentesek vegyi anyagoktól kőolajszármazékoktól.

- Nem tartalmaznak mesterséges konzerválószereket, illat- és színezőanyagokat.

- Radioaktív sugárkezeléstől és génmanipulációtól mentesek.

- Csomagolásuk környezetbarát, lebomló illetve újrahasznosítható anyagból készül.

 

Az Organics termékcsalád minden tagja természetes és egzotikus növényi olajokból, zsírokból készül, melynek nagy része biogazdálkodásokból kerül ki. Főbb hatóanyagai a kókusz-, avokádó-, jojoba-, búzacsíra-, acai-, oliva és buritiolaj valamint a kakaó-, karité és murmuruvaj.

 

Az értékes hatóanyagoknak köszönhetően az Organics termékek kiváló nyugtató, hidratáló, tápláló, feszesítő és nem utolsó sorban természetes fényvédő hatással bírnak.

FEL 

  

IV. EXKLUZÍV FESZESÍTŐ RÁNCTALANÍTÓ KÉSZÍTMÉNYEK

 

IV/ 1. BIOZON DOUBLE

alt

 

A BIOZON DOUBLE EFFECT SERUM ránctalanító szérum behatol az arcbőrbe és megelőzi az izmok erős összehúzódását, melyek felszínre hoznák a ráncokat. Gyengíti a vegyi anyagok kiválasztására irányuló túlzott serkentést ezzel relaxálva az arcizmot. Elősegíti a bőrben a kollagén képződést, feszesebb, rugalmasabb bőrt eredményez. Védi a bőrt szabadgyökök elleni támadásoktól. A szérum minden bőrtípusra alkalmazható ránctalanító készítmény. Az intradermális tesztek nem mutattak semmilyen irritativ vagy allergizáló hatást. Bátran ajánlhatjuk minden vendégünk számára életkortól függően ránc megelőző, illetve ránctalanító készítményként! A BIOZON DOUBLE EFFECT SERUM–mal 40 személyen végzett 28 napos klinikai kísérletek a következő eredményt mutatták a résztvevőknél: Feltöltő hatás 80% Ránctalanító hatás 73%. A BIOZON DOUBLE EFFECT SERUM titka négy aktívan együttműködő összetevőjében rejlik: ARGILERIN, SYN-AKE®, ANTARCTICIN, és IDB-light.

 

IV/ 2. OXIGEN PRIME

alt

 

A Gigi Laboratórium OXIGEN PRIME sorozata, egyesíti a fejlett technológiát a tudományos kutatással, egyedüli megoldást nyújt az öregedő bőr számára, az öregedés jeleinek megszüntetésére. A terméksorozat négy új aktívan együttműködő alkotórészt tartalmaz: perflourodecalint, hogy a bőr újra lélegezzen és funkciói tökéletesen működjenek, matrixyl-t, az új kollagén rostokért, sepilift(TM)-et a sima, és feszesebb bőrért, illetve taurint a hidratáltságért, az antioxidáns védelemért és plusz energiáért. Mindezeknek az új komponenseknek bőr és sejtmegújító, fiatalító hatásuk van.

 

IV/ 3. NEW AGE

alt

 

A fitoösztrogének olyan növényi anyagok, amelyek a szervezet ösztrogén-aktivitását előnyösen befolyásolják anélkül, hogy mellékhatásokat okoznának, sőt a sejtek malignus elváltozásait akadályozva a prosztata-, méh- és emlőrák megelőzését is segítik. A New Age termékcsalád esetében a szójából kivont fitoösztrogénnek, az izoflavonnak köszönhetően a bőrünk helyi hormonterápiás kezelést kap, mellékhatások nélkül. Az izoflavont tartalmazó New Age termékcsalád a negyvenen túli hölgyek ideális kozmetikuma. Fel kell hívnunk a figyelmet arra, hogy főképp a folyamatos, rendszeres használatával érhetünk el tartós eredményt. A termékcsalád fő hatóanyagként az izoflavon komponenseit tartalmazza 3%-os O/V emulzió formájában.

Milyen hatása van az izoflavonnak a bőrre?

 

- Fokozza a kollagén és elasztin rostok rugalmasságát, feszességét, hidratáltságát.
- Az epidermiszben lévő sejtosztódásra jó hatású
- A hámban és az irhában zajló enzimatikus folyamatokra is jó hatású.
- Erősíti a bőr immunfolyamatait.
- Erősíti az irha érhálózatát, megelőzi a rozacea kialakulását.
- Növeli a hám és az irha sejtjeinek energiáját az ATP szintézisének fokozásával.
- Szabályozza a bőrben zajló lipid folyamatokat, a faggyú- és a szaruzsír mennyiségét.

 FEL 

 

V. INTENZÍV SZEMKÖRNYÉK ÁPOLÓ

 

V/ 1. EYE CARE

alt

 

Megelőzi, kezeli, javítja a szemkörnyék bőrének állapotát. A Gigi Cosmetic Laboratoires szemkezelési termékcsaládja egyedi megoldást ajánl a szemkörnyék kezelésére kozmetikai és otthoni használatra egyaránt. A termékeket hosszas és körültekintő technológiai kutatásokon alapulva fejlesztették ki, egyedülálló megoldást kínálva az érzékeny szemkörnyék ápolására. Egyedülálló hatóanyag összetétel: A szemkezelési termékcsalád ápolja a szemkörnyéki vékony bőrt. Három innovatív hatóanyag járul hozzá a kezeléshez:

 

Haloxyl – egyedülálló protein összetétel, amely enyhíti a szem alatti sötét karikákat és ödémát, feszesít, megelőzi az irritációt, gyulladást és véd a káros UV sugárzás ellen.

Pepha-Tight – alga alapú hatóanyag, amely feszesítő és erősítő hatással van bőrre és kötőszöveteire.

Regu-Age – peptidek, amelyeket szójából és rizsből nyernek. Csökkentik a szem alatti sötét karikákat és duzzadást, védik és regenerálják a kollagén és elasztin rostokat, javítják a vérkeringést és erősítik a hajszálerek falait.

A többi aktív hatóanyag hidratálja, táplálja a bőrt.

FEL

 

 

VI. GYÜMÖLCSSAVAS HÁMLASZTÓSZER

 

VI/ 1. RETINOL FORTE

alt

 

Télen a kozmetikai kezelések palettája különböző hámlasztó kúrákkal bővül ki. Ilyenkor kerülnek bevetésre a gyümölcssavak.

A GIGI kozmetikákban végzett Glycopure kezelés a bőr megújítására, a ráncok simítására, a pigmentfoltok halványítására lett kidolgozva. A szalonkezelés eredményét tovább fokozhatjuk a GIGI Cosmetic Laboratories által kifejlesztett Retinol Forte termékcsalád otthoni alkalmazásával. Ezen termékek alfa-hidroxisavakat és Retinolt (A-vitamint) tartalmaznak. Az otthoni kezeléssel kiegészített hámlasztó kúra eredménye: simább, rugalmasabb, hidratáltabb, lágyabb, életteli bőr.

 

A Retinol Forte termékcsalád használata nem ajánlott:
- Terhesség esetén
- Kerüljük a szem, száj körüli használatot, nyílt sebeket, mert ezeket irritálhatja.
- Napozás vagy szolárium esetén nem javasolt
Nappalra fontos legalább 15 faktoros fényvédő használata.

 

VI/ 2. GLYCOPURE

  

A Glycopure termékcsalád biztonságos hámlasztó kezelést tesz lehetővé korszerű összetételénél fogva, alacsony savtartalma mellett látványos hatás érhető el vele. Szembetűnő ránctalanító, bőrfiatalító hatását maximális bőrvédelem mellett a mellékhatások minimalizálásával fejti ki. Használata kizárólag kozmetikai szakkezeléssel történik.

FEL

  

SUN CARE

gigi sun care

A nap nemcsak a barátunk, hanem az ellenségünk is lehet. A Gigi már régóta gondoskodik vevői bőrének védelméről, mivel minden nappali készítménye fényvédővel készül (még a smink anyagok is). Természetesen - mint professzionális kozmetikai cégnél - a választékban találhatók speciális napozó készítmények is.

FEL

 

 

 

 

 

Kozmetika Zalaegerszeg 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi D. u. 9. 06-30/4834-288,