Megújult savas kezelés a GIGI-től

A Gigi Cosmetic Laboratoires legújabb fejlesztése a Retinol Forte PTCA peeling.

retinol forte peeling ptca
Új termékcsaládunk a kémiai hámlasztáson alapuló bőrmegújításra épül.

A Retinol Forte PTCa  16%-os savtartalommal rendelkező zselé glikol-, szalicil-, és trikarboxil savval.
A Retinol Forte PTCA peeling szerepe az, hogy az epidermisz azon rétegét távolítjuk el, ahol az öregedés, károsodás jelei láthatóak. Ezt konrollált módon végezzük, a folyamat eredményeképpen a bazális rétegben új, egészséges sejtek képződését indítjuk el, a dermiszt erősítjük,  a hámlasztó kúra végére az arcbőr fiatal, üde, egyenletes és bársonyos lesz.

A kezelés az alábbi problémáknál nyújt segítséget:

1.  Az öregedés által létrejött elváltozások megelőzése és kezelése
2.  Felszínes, kisebb ráncok kisimítása
3.  Felszínes hegek, ill. pattanásos bőr kezelése
4.  A bőr pigmentációinak pl. májfolt, szeplők halványítása
5.  Tág pórusok finomítása
6.  Napsütés által károsodott bőr regenerálása

Eltűnnek a nem túl mély ráncok, számottevően javul a pattanásos bőr állapota, a fakó, petyhüdt arcbőr újjászületik. A hámlasztó kúra végére az arcbőr kivilágosodik, a ráncok kisimulnak, az arc újra életerőt sugárzó lesz, az arcszín egyenletessé válik. Mindezt úgy érhetjük el, hogy a gyógyulás gyors, a kockázat csekély. A kezelés után bőrpír és kisfokú égő érzés jelentkezik, ami rendszerint pár óra alatt megszűnik. Az arcbőr pár napig úgy néz ki, mintha a páciens szoláriumozott vagy napozott volna. A korpázó, illetve lemezes hámlás a kezelést követő 24 óra múlva fog elkezdődni és 2 napig tart. Az egy hónapon keresztül, heti egy alkalommal végzett kezelés rákényszeríti a bőrt a friss sejtek képzésére, a gyorsabb regenerálódásra, a hatóanyag maximális felszívódására, és elősegíti a felületi sérülések gyorsabb gyógyulását, a kozmetikai hibák, ráncok halványodását, esetleg megszűnését. Az eljárás minden bőrtípusra alkalmazható. Tisztítja és beszűkíti a pórusokat, halványítja, illetve eltünteti a helytelen táplálkozás, fogamzásgátló szedés, a terhesség következtében vagy napérzékenység miatt kialakult foltokat, de javít a rozáceás , azaz hajszálér-tágulatos bőr állapotán is.


Mikor nem alkalmazható a kezelés?

1.  Hatóanyagérzékenység
2.  Bőrrák
3.  Aktív herpesz
4.  Vérhigulást okozó gyógyszerek
5.  Terhesség és szoptatás
6.  Roacuttan használata az elmúlt 6 hónapban
7.  Fényérzékenyítő gyógyszerek szedése esetén
 
Előkezelés:
A kúra sikerességéhez elengedhetelen a bőr otthoni  elő-, illetve utókezelése. Az előkészületek  a kúra megkezdése előtt 2 héttel kezdődnek el  a Retinol Forte termékek alkalmazásával. Az  otthoni  előkezelés lényege a bőr felkészítése a hámlasztásra, a hámlasztó hatóanyagok mélyebbre való behatolásának elősegítése, a bőr regenerációjának felgyorsítása, a savérzékenység kizárása.

A következő termékek használata javasolt:

-Retinol Forte Arcszappan
-Retinol Forte halványító krém vagy Retinol Forte Night Repair krém


Utókezelés:

A hámlasztó kezelés után 12 órán keresztül nem érheti víz az arcot! Fontos, hogy a páciens minden egyes hámlasztó kezelés után figyeljen oda a fényvédelemre és a termékek otthoni napi rendszeres használatára.

A kezelés után min. 3 napig reggel és este Retinol Forte szappannal tisztítsa le abőrét és csak és kizárólag az alábbi termékek közül valamelyikkel kezelje bőrét: Derma Clear vízbázisú hidratáló, Aloe Vera zselé, Lótusz hialuronsavas szérum! A hámlás megszűnte után ugyanúgy használja a Retinol Forte termékeket, mint az előkezelés során.

A kúra befejezése után 6 hétig tilos napozni ill. szoláriumozni és kötelező fényvédőt használni!!!

A kezeléseket a probléma vagy a bőr reagálása szerint érdemes 4-6-8 alkalommal megismételni egy vagy két hetes szünetekkel. Egy év alatt 2 kúra javasolt maximum, legalább 6 hónapos szünetekkel.

 

Kozmetika Zalaegerszeg 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi D. u. 9. 06-30/4834-288,