MIKRODERMABRÁZIÓ

A bőr újjászületése!

(Galéria)

 alt

A mikrodermabrázió, mélyhámlasztás a megfiatalítás lehetőségét nyújtja bőrünknek, egy manuális hámlasztó, fiatalító eljárás. A kezelés valamennyi bőrtípusnál alkalmazható, nem kellemetlen, nem fájdalmas, s az eredmény azonnal látható. A mikrodermabrázió, mélyhámlasztás során speciális alumínium-oxid kristályokkal távolítjuk el a felső hámréteget, melynek következtében a bazális rétegben felerősödik a fiatal, működőképes bőrsejtek képződése. Ezek a bőrsejtek felfelé vándorolnak, és lépésről-lépésre pótolják a károsodott szöveteket.

 

A mikrodermabrázió, mélyhámlasztás, (bőrcsiszolás) során a bőr hihetetlenül átjárhatóvá válik, azáltal, hogy a száraz, felső hámrétegét lecsiszoljuk: a felvitt hatóanyagok eddig nem ismert mélységbe szívódnak fel. A mikrodermabrázió, mélyhámlasztás segítségével intenzíven tudunk halványítani kis területű problémákat, pl. pigment foltot, keloid, szarkaláb - s mindezt veszélytelenül, ámde eredményesen, mivel a többi peeling eljárásnál a peelingezés mélysége többnyire nem szabályozható.

A mikrodermabrázió, mélyhámlasztás már egy alkalommal is látható és tapintható eredményt hoz, az 1-2 hetente elvégzett 5-6 alkalomból álló kúra mindenképpen tartósabb és jobb eredményt hoz. A hatást fokozhatjuk speciális, a kezelésekhez kikísérletezett hatóanyagok felhasználásával, kombinációjával. A kezelések ideje alatt a csiszolás után intenzív hidratálás történik, sejtregeneráló anyagokkal tápláljuk a bőrt, fokozott pigmentáció esetén melanin képződést csökkentő anyagokat viszünk a bőrbe, így elérhető a pigmentfoltok halványítása.

alt

A mikrodermabrázió, mélyhámlasztást kozmetikai kezelésekkel kiegészítve az eredmény a leghatékonyabb eljárások közé emelte, segítségével látványosan megfiatalítható a bőr, csökkenthetők a bőrhibák. A kezeléseket Reviderm és Cellucur hatóanyagokkal végezzük.

 

A mikrodermabrázió, mélyhámlasztás optimálisan alkalmazható:

- Atrophie

- Hyperkeratosis

- Pigmenthibák, öregségi foltok

- Tisztátalanságok, akne sebhelyek

- Dohányzás okozta matt bőrszín

- Testkezelés, stria, narancsbőr (cellulit)

- Kelloid kezelésként

- Elszarusodott, problémás bőr kezelése

- Bőrfiatalító oxigén kezelésként érett,
  fénykárosodott, dohányos, stresszes bőrre

- Fény és nap okozta károk

- SOS bőrregenárálás

- Revitalizáló kúraként

- Feszesítő Strech Mark kezelésként

- Mindenféle sebhely arcon, testen
  (pl. sérülés, műtéti heg)

 

 

Kozmetika Zalaegerszeg 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi D. u. 9. 06-30/4834-288,