Oxigénes bőrfiatalító kezelés

Oxygen Prime 

 

alt

Egy megoldás az érett bőr és a ráncok kezelésére.

A GIGI Laboratórium OXYGEN PRIME sorozata egyesíti a fejlett technológiát a tudományos kutatással, egyedüli megoldást nyújt az öregedő bőr számára az öregedés jeleinek megszüntetésére.

 

 A terméksorozat négy új aktívan együttműködő alkotórészt tartalmaz:

  

Perflourodecalint - hogy a bőr újra lélegezzen, és funkciói tökéletesen működjenek.

Matrixyl-t - az új kollagén rostokért.

Sepilift-et - a sima és feszesebb bőrért.

Taurin-t - a hidratáltságért és antioxidánsok elleni védelemért és plusz energiáért.

Mindezeknek az új komponenseknek bőr és sejtmegújító, fiatalító hatásuk van.

  

A PERFLOURODEKALIN kozmetikai hatásai:

  

Javítja a bőrlégzést, a bőr mikro-keringését, immunitását. Fokozza a sejtek közötti energiaáramlást és az anyagcsere folyamatokat. A bőr sérüléseire gyógyító hatással van. Bőrnyugtató, gyulladást-gátló, antiallergén tulajdonságokkal rendelkezik. Visszaállítja a bőr pH-szintjét. Megköti és eltávolítja a bőrbe kerülő méreganyagokat.

 

A SEPILIFT hatásai:

 

Elősegíti a sejtmegújulást, a bőr NMF (Nedvesség megkötő faktor) tartalmát megnöveli, így csökkenti a már meglévő ráncokat. Megvédi a kollagén és elasztin rostokat az enzimes felbomlástól, feszesen és rugalmasan tartván a bőrt. Erős antioxidáns hatása késlelteti az öregedési folyamatot, véd a szabad gyökök káros hatásával szemben.

 

A MATRIXYL 3000 kozmetikai hatásai:

 

Erősíti a bőrszerkezetet. Csökkenti a ráncok és a kis szarkalábak mélységét. A bőrt feszessé teszi és 24 órán keresztül hidratálja. A bőrön keletkező sebek gyógyulását felgyorsítja. A rendszeres oxigén és nedvesség ellátás, valamint a bőr önmegújító folyamatainak aktiválása által az OXYGEN PRIME termékek stimulálják és feszessé teszik a bőr teljes szerkezetét. Késleltetik a kis és mély ráncok kialakulását.

 

Az Oxigénes fiatalító eljárás nagyszerűen kombinálható a  mikrodermabráziós kezelés hatékonyságával.

 

Kozmetika Zalaegerszeg 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi D. u. 9. 06-30/4834-288,