Gyorskölcsön

Nutri-Peptide kezelés

NUTRI-PEPTIDE KEZELÉS

A Nutri-Peptide kezelés egy aktív sorozat, mely egyesíti a természetes hatóanyagokat a legmodernebb biotechnológiai hatóanyagokkal. Innovatív, kis molekulatömegű összetevői beépülnek a bőrbe, elősegítve és serkentve a bőr megújulási-, és természetes működési folyamatait.

A Nutri-Peptide kezelés hatóanyagainak leírása:

Fő hatóanyaga az X50 Photoglow, egy 220 nanométer nagyságú kis hatóanyag-kapszula.

Ez a kozmetikai drón a fotómoduláció elvén működik. A fotómoduláció a fénysugaraknak, mint energiahordozó hullámoknak a felhasználása, a bőr kezelésére. Az energia aktiválódik a bőr rétegeiben, és generàlja azokat a folyamatokat, amelyek javítják a bőr működését és megjelenését. Ez az innovatív összetevő, az X50 Photoglow, átalakítja a fényenergiát kémiai energiává (ATP).

A kapszula héjába épített peptidek a sejtjeink falán lévő receptor sejtekhez kapcsolják a kapszulát. Ez a kapcsolat a kapszulába zárt hatóanyagok lassú és folyamatos felszívódását eredményezi a sejtekbe.

A Nutri-Peptide kezelés további hatóanyagai.

A kapszulába a Chlorella vulgaris, egy egysejtű alga kivonata van csomagolva. Ez az alga magas arányban tartalmazza a B-csoporthoz tartozó vitaminokat, C- és E-vitaminokat, ásványi anyagokat: foszfort, káliumot, magnéziumot, kálciumot és nyomelemeket. Ami viszont a legfontosabb, a Chlorella tartalmazza az összes növény közül a legtöbb klorofillt. A klorofill “befogja” az éltető napenergiát, fényenergiát, és nagy energiájú elektronokat termel belőle, amelyeket átadva sejtjeinknek, a sejtek mitokondriumjaiban ATP, kémiai energia termelődik.

Ez a hatóanyagdrón tulajdonképpen egy energia injekció bőrünk sejtjeinek, hogy az évek múlásával egyre gyengülő, felépítő mechanizmusai újra erőteljesebben működjenek. Az X50 Photoglow elősegíti a bőr, sima és egészséges, életteli megjelenését, egyedülálló hatóanyag beviteli módszerének köszönhetően minimális idő alatt maximális kezelési eredményeket tesz lehetővé.

Másik fő hatóanyaga a LaraCare A200, egy , kifejezetten Amerika észak-nyugati részén honos vörösfenyő fajta terméséből nyert magas poliszacharid tartalmú kivonat. Kis molekulatömegének köszönhetően könnyen felszívódik a bőrbe, hidratál, és megakadályozza a bőr láthatatlan vízleadását, erősíti a bőr barrier funkcióját. Elősegíti a sejtek megújulását, finomítja a pórusokat, így javítva a bőr megjelenését, textúráját.

A Nutri-Peptide kezelés termékeivel személyre szabható anti-aging kezelések végezhetőek minden bőrtípusra.

A Nutri-Peptide kezelés termékcsalád tagjai otthoni használatra:
 • Arctisztító zselé

Gyengéd, jól felhabzó arctisztító zselé, mely eltávolít minden szennyeződést és sminket a pórusok mélyéről is anélkül, hogy szárítaná a bőrt. Minden bőrtípus letisztítására alkalmas.

 • Second Skin maszk

Tökéletes azonnali, látványos hatású, rugalmas, lehúzható peel-off maszk.

Minimálisra csökkenti a pórusokat, rugalmasságot, lágyságot biztosít. Eltávolítja az elhalt hámsejteket, megszünteti a szárazság által okozott ráncokat.

Friss, üde megjelenést kölcsönöz a bőrnek.

 • Vitalizáló szérum

Azonnal felszívódó lágy formula, mely feltölti nedvességgel a bőrt. Javítja a napfény által kiváltott bőrkárosodásokat, halványítja a pigmentációkat. Csökkenti a pórusok méretét. Feszesíti a bőrt, friss és életteli bőrt eredményez. Bázist képez a hidratáló és a tápláló krémnek.

 • Azonnali hidratáló krém- száraz bőrre

Azonnal feltölti hidratáló- és tápláló anyagokkal a bőrt. Megakadályozza a láthatatlan vízleadást. Fokozza a sejtek aktivitását. Világosítja a bőr tónusát. Stimulálja a kollagén rostok képződését. Biztosítja a bőr rugalmasságát és puhaságát.

 • Kiegyensúlyozó hidratáló krém- zsíros bőrre

Kiegyensúlyozza a faggyúmirigyek működését. Hidratáló hatású. Megakadályozza a bőr olajos átcsillogását. Gátolja a photo-aging (napfény okozta károsodás) kialakulását. Megakadályozza a pórusok eltömődését. Elősegíti a bőr folyamatos megújulását.

 • Éjszakai krém

A Nutri-Peptide kezelés egyik gyorsan felszívódó gazdag formulája, mely azonnal és mélyen hidratálja a bőrt. Fokozza a bőr megújulását és a kollagén termelődését. Helyreállítja a bőrfelszíni lipid réteget.

 • Szemkrém

Hipoallergén, gyorsan felszívódó formula, mely csökkenti a sötét karikákat és a fáradtság jeleit. Feszesíti a bőrt, és védi azt a környezeti károsodásoktól.

 • Fiatalító szem maszk

Revitalizáló és hidratáló szemkezelő.

Egyedülálló kialakítással rendelkező lágy fátyol maszk, a szemkörnyék bőrének ápolásához, könnyen kezelhető csomagolásban. A maszk az aktív hatóanyagoknak köszönhetően azonnali lifting hatást vált ki.

 • Hidratáló, Vitalizáló maszk

A bőrt azonnali nedvességgel tölti fel.

Javítja a bőr megújulási folyamatait. Erősíti a bőr védelmi rendszerét. Biztosítja a bőr rugalmasságát és bársonyosságát, fokozza a kollagén termelődését.

 • Tisztító agyagmaszk

Gyulladáscsökkentő, sebgyógyító, hidratáló hatású gyógy-maszk, kiegyensúlyozatlan, problémás, zsíros bőrre. Csökkenti a bőr faggyú termelését és a pórusok méretét.

Feszesíti a bőrt.

 • Intenzív Cold krém

Hidratálás és védelem az extra száraz bőrnek. Alkalmazása esetén azonnal nyugtatja a bőrt, feltölti nedvességgel és védi a kiszáradástól.

 • Nutri-Peptide kezelés: 10%-os tejsavas krém

Aktív krém, amely enyhe hámlasztással fiatalítja a bőrt, és felgyorsítja a regenerálódást a bőr rétegeiben. Használata egészséges, ragyogó és puha arcbőrt eredményez. Éjszakai használatra javasolt.

Nutri-Peptide kezelésNutri-Peptide kezelésNutri-Peptide kezelésNutri-Peptide kezelésNutri-Peptide kezelésNutri-Peptide kezelésNutri-Peptide kezelésNutri-Peptide kezelésNutri-Peptide kezelésNutri-Peptide kezelésNutri-Peptide kezelésNutri-Peptide kezelés

https://www.gigicosmetic.hu/termekkategoria/nutri-peptide/

További kedvelt arckezeléseim:

Bioplasma kezelés

Mezopen kezelés

Mezoterápiás kezelés

Title 1
Title 2
Title 3
Content 1 1Content 1 2Content 1 3
Content 2 1Content 2 2Content 2 3
Content 3 1Content 3 2Content 3 3