Gyorskölcsön

Mezopen kezelés

MEZOPEN KEZELÉS

A MezoPen kezelés egy innovatív eszköz a bőrfiatalítás területén.

A sokak számára már ismert dermaroller hatékony, biztonságos gépesített változata, ami beindítja a kollagén termelődését ezáltal feszesít és ránctalanít.

A MezoPen kezelés hatékonyságának alapja a kollagén termelődésének fokozása, és koncentrált, steril mezoterápiás hatóanyagok bejuttatása a bőr sejtjeihez.

Alkalmazása néhány hét alatt megújulást és regenerálódást jelent a bőrnek.

Mezopen kezelés

A kezelés során az apró tűk, nagyon apró úgynevezett mikrosérüléseket ejtenek a bőr felszínén, ami szabad szemmel nem látható és nem érezhető. A beavatkozás kezdetekor már azonnal reagál a szervezet erre a „sérülésre” és megindítja bőr gyógyításának folyamatát. A szervezetünk kollagént és elasztint kezd termelni – ez a két fő építőeleme az irha rétegnek. Mivel nem történt meg a már meglévő öreg kollagén eltávolítása vagy tényleges károsítása, a létrejövő új kollagén formációk hozzáadódnak a meglévő kollagén szintekhez.

mezopen kezelés mezopen kezelés

A MezoPen kezelés jelenleg az egyik leghatékonyabb bőrfiatalító anti aging kezelés a mezoterápiás kezelések között. Kúraszerűen ajánlott, 1 kúra 5 kezelésből áll, és kéthetes időközönként ajánlott.

A MezoPen kezelés két hatást fejt ki egy azon időben:

1. Kollagén termelés

A bőrünk irha rétegében található kollagén jelenléte adja bőrünk rugalmasságát, az idő múlásával viszont a vízmegkötő képessége csökken. Ennek következtében a bőr veszít rugalmasságából és feszességéből, és kialakulnak a szarkalábak, majd ráncok.

A kollagén termelődés természetes folyamat, ezért a kezelés nem okoz semmilyen károsodást, vagy allergiás reakciót. A folyamat és a hatás még a kezelést követő hónapokban is eltarthat. A kollagén képződése egyénfüggő. Függ a kortól, a tű hosszától, az életmódtól, táplálkozástól, sportolás mennyiségétől és az általános egészségügyi állapottól.

2. Hatóanyagok bejuttatása kellő mélységbe, közvetlenül a problémás sejtekhez.

A mezoterápiás MezoPen kezelés egy újabb, hatékonyabb eljárás a bőrön keresztül történő hatóanyag bejuttatására, célzottan a ráncokra, valamint a problémás területekre. A bőr feladata, hogy megvédje testünket a külső hatásokkal szemben, ezért a külsőleg használt krémek hatóanyagait nem vagy csak részben engedi felszívódni. A használt anyag 0,3 %-a tud hasznosulni a bőr felső rétegében, így nem tudják a kívánt eredményt biztosítani. A bőr megszúrása átmenetileg áttöri ezt a védőréteget, megnő a bőr áteresztő képessége, a mikrotűk steril csatornácskákat hoznak létre, ezzel lehetővé teszik a hatóanyagok bejuttatását a bőr mélyebb rétegeibe is. A hatás azonnali és látványos. Ennek érdekében kifejezetten fontos a megfelelő minőségű, sterilitású, orvosi minősítésű hatóanyag használata, hiszen ha nem megfelelő anyagokkal végezzük az eljárást, akár bőrkárosodást, bőrgyulladást, illetve allergiás reakciót válthatunk ki.

A MezoPen kezelés hatása a bőrre:

  • A bőr minősége javul, hidratációja optimális lesz
  • A ráncok mélysége csökken
  • Tömörebbé és teltebbé válik a bőr
  • A pigmentfoltok elhalványulnak
  • A heges arcbőr állapota javul

Egy kezelés időtartama: kb. 50 perc

 

Mezopen kezelés

További kedvelt arckezeléseim:

Nutri-Peptide kezelés

Bioplasma kezelés

Klasszikus nagykezelés

Mezoterápiás kezelés

Mezopen Facebook