Gyorskölcsön

Bioplasma kezelés

BIOPLASMA KEZELÉS

BIOPLASMA KEZELÉS A TÖKÉLETES BŐRMEGÚJÍTÓ RENDSZER A GIGI-től

A GIGI a Bioplasma kezelés termékcsaláddal egy tökéletes bőrfiatalító, bőrmegújító rendszert alkotott. Megoldást nyújt ráncok, tág pórusok, laza tónus, dehidratáltság, pigmentációk, fakó, sápadt bőr, bőrpír, értágulatok, rugalmatlanság, akné és mitesszer kezelésére. Ezen bőrhibák kialakulásában 80%-ban külső tényezők, az UV-sugárzás, szmog, életvitelünk a felelős, valamint az általuk kialakult szabad gyök támadások.  Végezhető vele gyors, egyszeri, reprezentatív megjelenések előtti feltöltő kezelés, vagy hosszabb regeneráló kényeztető kezelés, illetve a tartósabb eredmény eléréséért kúraszerű kezelés. A GIGI kozmetikai laboratórium 5 különleges algából kivont hatóanyagot épített be új termékcsaládjába. Ezeket a hatóanyagokat a Biotech Marine a világ legnagyobb tengerbiológiai, kutató laboratóriuma fejlesztette ki. Ezeket a hatóanyagokat algákból nyert növényi őssejt kultúrákból állítják elő laboratóriumaikban, vagy folyamatosan ellenőrzött, szennyeződésmentes nyílt tenger szakaszokon gyűjtött algákból, moszatokból nyerik.

A Bioplasma kezelés 5 különleges alga kivonata:

Sahel Scenedesmus: 

A Bioplasma kezelés során tapasztalható jótékony hatások, hogy például serkenti a bőr regenerálódását. Növeli a bőr nedvesség tartalmát és nedvesség megkötő képességét. Semlegesíti a szabad gyököket és ezzel meggátolja a sejtek DNS-károsodását. Felerősíti a sejtlégzés hatékonyságát, a bőr természetes védekező képességét valamint bőrnyugtató hatású.

Chondrus Cripsus:
Természetes bőrfeltöltőnek is nevezik. Nedvességgel tölti fel az epidermiszt, és a mélyebb területeket, felduzzasztja a kollagén és elasztin rostokat.  Nem csak bejuttatja a bőrbe ezt a nedvességet, hanem meg is tartja ott azt.

Alaria Esculenta :
Omega zsírsavai kijavítják és védik a sejtmembránokat, valamint táplálják is a bőrt. Antioxidáns hatásánál fogva semlegesíti a szabadgyököket. Kollagenáz blokkoló tartalma védi a rugalmas rostokat, miközben többi hatóanyaga ösztönzi a kollagén szintézist, vagyis bőrfeszesítő hatású. A Bioplasma kezelés során az Alaria kivonat elősegíti a hialuronsav szintézist, miközben felerősíti a sejtlégzést és a sejtek közötti energiaáramlást.

Laminaria:
A Bioplasma kezelés során a Laminaria antibakteriális hatásának köszönhetően csökkenti a pattanást és mitesszert kiváltó baktériumok számát. 5-alfa reduktáz enzimgátló tartalmával megakadályozza a hormonális okokból kialakult túlzott és megváltozott összetételű faggyútermelést, ezáltal csökken a bőr olajos csillogása és a pórusok mérete.

Codium Tomentosum :

Tengeri hidratáló faktor tartalmának köszönhetően mélyen és tartósan hidratálja a bőrt. Alfa-hidroxisav tartalma bőrmegújító hatású. Szalicilsavat is tartalmaz, így gyulladáscsökkentő hatása is van.

Oleuropein

(INCI:  Olea Europea (Olive) Leaf Extract)

Az Olajfa leveléből nyert hatóanyag az Oleuropein, mely egy rendkívül erős antioxidáns vegyület.  Szabad gyökfogó tulajdonsága tökéletes védelemmel látja el bőrünket. Az Oleuropein erős antibakteriális hatású, pusztítja a gyulladást, az aknét kiváltó kórokozókat. Antiviriális hatása kiterjed a herpesz vírusra is. Természetes fenol tartalma folyamatosan elősegíti a bőr megújulását és halványítja a pigmentációkat. Összetett hatása segít a bőr fiatalságának és rugalmasságának megőrzésében.

A Bioplasma kezelés termékcsalád tagjai:

Bioplasma kezelés azelain peeling zseléje

A Bioplasma kezelés termékcsaládhoz egy savas peeling tartozik, mely 4, különböző szinten ható hámoldó savat tartalmaz: alma-, szőlő-, citrom- és glikolsavat.  Ezeken kívül fő hatóanyaga, melyről a termék a nevét is kapta, az azelainsav. 

Mire jó ez a hatóanyag? 

– Enyhe és közepesen súlyos akne kezelésére. Gátolja az aknét okozó baktérium növekedését, ezáltal     tisztán tartja a bőr pórusait. 

–  Rosaceás bőrök kezelésére gyulladásgátló hatása miatt. 

– Pigmentfoltok halványítására tirozináz enzimblokkoló hatásának köszönhetően. 

Az Azelain peeling zselé akkor tud hatékonyan működni, ha a bőr pH-értéke már savas tartományban van ezért a bőr előkészítését a Glycopure szappannal végezzük. Ez egy nagyon fontos lépés, és ha tökéletes eredményt szeretné elérni, ne használjon helyette tejet, tonikot vagy más szappant! A Glycopure az egyetlen olyan letisztító készítményünk, melynek pH-értéke nem bőrsemleges, hanem savas, pontosan 3,5.  A szappannal letisztított, majd megszárított bőrre vékony rétegbe vigye fel a peeling zselét! Enyhe csípő érzés és bőrpír megjelenhet a termék alkalmazása során, melyet úgy tehet észrevétlenné, hogy nedves legyező ecsetekkel egy finom legyező masszázst végez. Érzékeny bőröknél 5, egyébként 10 perc a termék hatóideje, amelynek letelte után sem semlegesítést, sem letörlést nem végzünk, hanem Bioplazma Bőrmegújító szérumot simítunk be a bőrbe.

Fő hatóanyagai: alma-, szőlő-, citrom-, glikol-, azelainsav, Oleuropein,  Codiavelane®, Laminarghane®, Gelalg®, Bioplasma FA, Kalpariane®

Bioplasma kezelés bőrmegújító széruma

Aktív bőrmegújító szérum, mely finoman semlegesíti a peeling savhatását, miközben gazdag hidratáló, regeneráló hatóanyagokkal tölti fel a bőrt. Minden bőrtípus számára ajánlott revitalizáló termék. Az Azelain peeling hatóidejének letelte után kb. 5 ml Bőrmegújító szérumot simítson a bőrbe!

Fő hatóanyagai: Oleuropein, Codiavelane®, Laminarghane®, Gelalg®, Bioplasma FA, Kalpariane®, allantoin, E-vitamin, trietanolamin, Na-hialuronát.

Bioplasma kezelés Revitalizáló maszkja és Aktiváló maszkja

Luxus feltöltő maszkok. A Bioplasma Revitalizáló maszk és a Bioplasma Aktiváló maszk rendkívül mélyen hidratálja a bőrt, felerősíti a sejtek közötti energiaáramlást, semlegesíti a szabad gyököket, javítja a sejtmembránok sérüléseit. Helyreállítja a bőr egészséges működését, funkcióit, simítja, regenerálja a bőrt. A Bioplasma Bőrmegújító szérum besimítása után keverjen össze Bioplasma Revitalizáló és Bioplasma Aktiváló maszkot 1:1 arányban, majd spatula, vagy ecset segítségével vigye fel a bőrre!  A maszk hatóideje 20 perc, mely alatt gyönyörűen feltölti, kisimítja, és megnyugtatja a bőrt.

A Revitalizáló maszk fő hatóanyagai: Codiavelane®, Oleuropein, Laminarghane®, Gelalg®, Bioplasma FA, Kalpariane®

Az Aktiváló maszk fő hatóanyagai: Kálcium szulfát, Oleuropein, Laminarghane®, C-vitamin, Codiavelane®, Gelalg®

Bioplasma kezelés Supreme szérumja

Aktív regeneráló, feltöltő, fiatalító luxus szérum. Magas hatóanyag koncentrációja azonnal aktiválja a bőrt, helyreállítja a bőr egészséges működését és védekező funkcióit. Minden bőrtípus fiatalítására, regenerálására alkalmas mélyhidratáló szérum, mely kijavítja az életvitelből eredő bőrproblémákat. Stimulálja a kollagén és hialuronsav szintézist. Feltölti energiával, ásványianyagokkal és vitaminokkal a bőrt. Finoman halványítja pigmentációkat.

Fő hatóanyagai: hidratáló komplex, olíva olaj, Oleuropein, Codiavelane®, Laminarghane®, Gelalg®, Bioplasma FA, Kalpariane®, allantoin, E-vitamin, trietanolamin, Na-hialuronát.

Bioplasma kezelés mélyhidratáló masszázskrémje

Lágy, kényeztető, mélyhidratáló, regeneráló, luxus masszázskrém, magas Na-hialuronát tartalommal fiatalító kezelésekhez.

Fő hatóanyagai: Hidratáló komplex, Na-hialuronát, olíva olaj,  Codiavelane®, Gelalg ®, Kalpariane ®, allantoin, E-vitamin.

Bioplasma mélyhidratáló krémmaszk

Feltöltő, nyugtató, regeneráló krémmaszk.  Alkalmazható akár savas kezelések, bőrcsiszolás utáni bőrnyugtatásra, regenerálásra, a bőr hidrolipid rétegének helyreállítására. Finom textúrájú, lágy, poranyagmentes maszk, nem terheli túl a korpás szeborreás bőrt sem. Használható pakolásként, bemasszírozható, beultrahangozható. Látványosan simítja a bőrt, feltölti nedvességgel a bőr mélyebb rétegeit is, duzzasztja a kollagén és elasztin rostokat. Stimulálja a kollagén- és a hialuronsav szintézist. Gyógyítja hámréteg és a sejtmembránok sérüléseit. 

Fő hatóanyagai: Karitévaj, glicerin, Codiavelane®, Hamamelisz virág kivonat, Gelalg®, Kalpariane®, E-vitamin, Aloe kivonat, Bioplasma FA,  kamilla kivonat, allantoin, jojoba olaj, Na-hialuronát. 

A Bioplasma kezelés tápláló krémje

Tápláló, regeneráló krém.  Víz- és zsírhiányos bőrök ápolására alkalmazható bemasszírozható, beultrahangozható, luxus tápláló krém. Mélyen hidratálja, táplálja a bőrt, gyógyítja a bőr sérüléseit. Semlegesíti a szabad gyököket, stimulálja a kollagén és hialuronsav szintézist. Visszaállítja a bőr normális működését és védekező funkcióit. 

Fő hatóanyagai: Codiavelane®, karitévaj, Gelalg®, Kalpariane®, kakaóvaj, Bioplasma FA, allantoin, E-vitamin, bisabolol.

Bioplasma supreme hidratáló krém zsíros bőrre SPF 17

Intenzív hidratáló, feszesítő krém. Csökkenti a pórusok méretét, folyamatos használata megszünteti a bőr olajos csillogását. Teljes körű UVA- és UVB védelemmel látja el a bőrt. Semlegesíti a szabad gyököket, gyógyítja a bőr sérüléseit, stimulálja a kollagén és a hialuronsav szintézist. Gátolja a pigmentációk kialakulását. 

Fő hatóanyagai: Codiavelane®, glicerin, hidroxietil karbamid, Laminarghane®, Kalpariane®, Bioplasma FA, allantoin, E-vitamin, bisabolol.

Fényvédők: Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Octocrylene, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, 4-Methylbenzylidene Camphor

Bioplasma supreme hidratáló krém száraz bőrre SPF 20

Intenzív, hidratáló, tápláló, feszesítő krém.  Megszünteti a bőr húzódását, szárazságát. Pótolja a hiányzó hidrolipid réteget, helyreállítja a bőr normális működését és védekező funkcióit. Új életerővel tölti fel a bőrt. Teljes körű UVA- és UVB védelemet biztosít. Semlegesíti a szabad gyököket, gyógyítja a bőr sérüléseit, stimulálja a kollagén és a hialuronsav szintézist. Gátolja a pigmentációk kialakulását.

Fő hatóanyagai: glicerin, Codiavelane®, Na-hialuronát, Gelalg®, Kalpariane®, Bioplasma FA, allantoin, E-vitamin, bisabolol.

Fényvédők: Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Octocrylene, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, 4-Methylbenzylidene Camphor

Bioplasma 15%-os Azelainsavas krém

A Bioplasma kezelés azelainsavas krémje a közönséges akne (pattanás, mitesszer) gyulladásos és nem gyulladásos formáinak, illetve májfolt ( a bőr sötét elszíneződése) kezelésére szolgál.

A krém megakadályozza azoknak a baktériumoknak a növekedését, amelyek lényeges szerepet játszanak a pattanások kialakulásában. Csökkenti a bőr elszarusodását is, ezáltal megakadályozza a pórusok eltömődését, és a mitessszerek képződését. A krém segíti a hidratációt, az aknék utáni hiperpigmentációk és hegek utókezelését, valamint megelőzi újabbak megjelenését, intenzív gyulladásgátló, és csökkentő hatású.
Használata: Napi egyszer az esti bőrápoláshoz ajánlott. Nappalra minimum SPF 30 fényvédő hatású védőkrém használata kötelező a kezelés teljes időtartama alatt!

Bioplasma kezelés CC krémje SPF 15

A BB krém továbbfejlesztett változata, de annál sokkal jobb fedést biztosít. A CC, a colour corrector rövidítése magyarul színkorrigáló krém. Több mint egy hidratálókrém és több mint egy alapozó. Tulajdonképpen ennek a kettőnek a kombinációja.  Mattá és egységes színűvé varázsolja a bőrt. Hialuronsavval biztosítja a bőr egész napos hidratálását. Teljes körű UV-védelmet biztosít.  C- és E-vitamin tartalmával védi a bőrt a káros külső hatásoktól, gátolja a pigmentfoltok és ráncok kialakulását, simítja a bőrt, semlegesít a szabad gyököket, gyógyítja a sérüléseket. Allantoinnal nyugtatja, koffeinnel revitalizálja a bőrt. Olaj- és parabénmentes termék.

 

Bioplasma kezelésBioplasma kezelésBioplasma kezelésBioplasma kezelésBioplasma kezelésBioplasma kezelésBioplasma kezelésBioplasma kezelésBioplasma kezelés

Bioplasma kezelés GIGI

További kedvelt arckezeléseimből:

Nutri-Peptide kezelés

Klasszikus nagykezelés

Mezopen kezelés

Mezoterápiás kezelés