Gyorskölcsön

Szempilla építés

Szempilla építés

SZEMPILLA ÉPÍTÉS

A tartós szempilla-hosszabbítás, 3 dimenziós vagy szálas műszempilla a kétezres évek elején jelent meg, mint a tincses műszempilla továbbfejlesztése. Szinte észrevehetetlen, viselése kényelmes és tartós. A tincses műszempilla választékához képest a méretkínálat óriási.

2014-től a Volume pillák bevezetésével a D-k előtti szám azt jelöli, hogy egy szál természetes pillára hány szál szintetikus pilla kerül. Vagyis amit eddig fantázianévvel 3D-nek neveztünk (2014-ig) ma már classic 1D elnevezéssel használunk.

A szempilla építéssel elérhetjük, hogy szempilláink sokkal hosszabbak, erősebbek, íveltebbek és ezáltal sűrűbbek legyenek.

szempilla építés

Szempilla építésről még:

Fontos információk a szempillák tartósságát illetően

  • 48 óráig forró/meleg gőz vagy víz NE ÉRJE A PILLÁKAT, mert a ragasztó a meleg hatására újra fellágyul majd szilárdra köt így letörhetnek a pillák. 

Természetesen tisztálkodnunk kell, arcot is kell mosni de ilyenkor langyos, kéz-meleg legyen a víz hőmérséklete.

  • A szaunázás az előző pontban leírtak miatt nem javasolt (hiszen itt is jelen van a gőz, a magas hőmérséklet) mely a pillák tartósságát csökkenti.
  • A szolárium esetében, a magas hőmérsékleten kívül az uv fény is roncsolja a ragasztót, így nem javasolt. 

A bőrre ható hosszú távú negatív hatásáról egyébként sem javallott a szolárium használata a mai tudományos álláspont szerint.

  • Vízálló smink kerülése.
  • Olajos lemosók és kozmetikumok kerülése a szemkörnyéken.
  • Szempillaspirál használata nem javasolt.
  • A szempillák tartósságát az erre a célra kifejlesztett tisztítószerekkel és eszközökkel lehet fenntartani (pl. szempillasampon, szempillakefe).

Kozmetikámban – Zalaegerszegen – elérhető az 1D és a Volume pilla építés is.

Szempilla lifting

Szempilla tartós festése

https://www.facebook.com/gabikozmetikaja/