Gyorskölcsön

Klasszikus nagykezelés

KLASSZIKUS NAGYKEZELÉS

Kozmetikám szolgáltatásai között megtalálható a “hagyományos” vagy klasszikus nagykezelés. Ez alatt az arcbőr mitesszerektől történő eltávolítása értendő. A sokaknak kellemetlen gőzölés helyett felpuhító arcmasszázst végzünk vagy termoálarcot használunk. A kezelést professzionális Gigi termékekkel végezzük.

Klasszikus nagykezelés a gigi termékeivel

Ennél a kezelésnél is a már jól bevált prémium kozmetikumokat használom mint a GIGI Recovery kozmetikumot mely lágy, gyors enyhülést biztosító krém. Rendszeres használata visszaállíthatja a bőr normál működését, erősödnek az erek falai és a bőr védekezőképessége, lecsökken érzékenysége. Megakadályozza a bőr kipirosodását, feszülését, duzzanatát. Likvidálja azokat az enzimeket, melyek a rugalmas rostokat és az érfalakat roncsolják. Hidratálja, táplálja a bőrt, visszaállítja fiatalos kinézetét. Meggátolja a rosacea kialakulását, a meglévő elváltozásokat orvosolja.

klasszikus nagykezelés

Ugyanitt a klasszikus nagykezelés egyik hatékony (tényleg nagyon hatékony) Solar Energy Drying Lotion otthoni használatra készült szárító, gyulladáscsökkentő, sebgyógyító hatású rázókeveréke. Ez közkedvelt nálunk is otthon a családban 🙂

Klasszikus nagykezelés

És nem utolsó sorban a klasszikus nagykezelés GIGI SOFTENING GÉL-jét

Áttetsző, színtelen, szagtalan zselé mely gyorsítja a kozmetikai kezeléseket, mert nagyfokú felpuhító
hatásának köszönhetően mellőzhető a sok páciens által kellemetlennek tartott gőzölést. A páciensek többsége jobban elviseli a dunsztborogatást az arcon, mint a meleg gőzt. A rozaceás vagy arra hajlamos bőröknél pedig kimondottan hasznos a Softening zselé, mert ezt a bőrtípust nem kezelhetjük meleg gőzzel. Nagyon hasznos tulajdonsága a puhító zselének, hogy amíg az általa kezelt bőrfelületet dezinficiensekkel le nem kezelik, addig megőrzi puhító hatását. A tisztítandó bőrfelület nem keményedik vissza.

klasszikus nagykezelés

Holt-tengeri gyógyiszapmaszk. Elengedhetetlen a klasszikus nagykezelés használata során gyulladás és faggyúmirigyműködés csökkentő, összehúzó hatású, fertőtlenítő pakolás zsíros, mitesszeres, pattanásos, problémás bőrök kezelésére. Felszívja a felesleges faggyút, tisztítja a bőrt, szűkíti a pórusokat, leviszi a gyulladásokat.

Klasszikus nagykezelés

Időtartama: kb. 50 perc

Recovery GIGI

További kedvelt arckezeléseimből:

Nutri-Peptide kezelés

Bioplasma kezelés

Mezopen kezelés

Mezoterápiás kezelés