Gyorskölcsön

Ultrahangos kezelés

ULTRAHANGOS KEZELÉS

Ultrahangos kezelés

Az ultrahangos kezelés előnye, hogy az ultrahang eléri a bőr mélyebb rétegeit is, ahová képesek bejutni a kezelés során célzottan használt hatóanyagok, zsírban oldódó vitaminok és a bőr számára fontos zsírok. 

A kozmetikai ultrahang a 21-ik század egyik legszélesebb körben alkalmazott hatóanyag beviteli módszere. Használatával a bőr anyagcsere folyamatai fokozódnak, ezáltal a sejtek oxigénellátása növekszik. A kötőszöveti rostokra kifejtett pozitív hatásának köszönhetően a bőr feszesebb, és rugalmas lesz.

Hatása az érett bőrre jótékony, a kialakuló ráncok képződését lassítja.  A bőr nedvességét kozmetikai úton pótolni lehet, hogy a bőr ismét friss és üde legyen.

Az ultrahangos kezelés hatásmechanizmusa:

ultrahangos kezelés

A kozmetikában használatos ultrahang készülék a hanghullámokat közvetítő közegen keresztül juttatja a bőrbe. Ez a közeg a legtöbbször valamilyen olaj, vagy emulzió.  A kezelés már egy alakalom után is látható eredményt nyújt, viszont kúraszerűen alkalmazva érhető el a legjobb hatásfok.

A kezelés szintén professzionális Gigi termékekkel történik. Az ultrahangos hatóanyag bevitelen kívül még  tápláló masszázst és egy bőrtípusnak megfelelő pakolást is tartalmaz a kezelés.

Kérlek vedd fel a kapcsolatot velem Zalaegerszegen vagy az elérhetőségeim egyikén.

Időtartama: kb. 60 perc

További hatékony arckezeléseim:

Bioplasma kezelés

Nutri-Peptide kezelés

Mezoterápiás kezelés