SZEMRÁNC KEZELÉS

alt 

A szem a lélek tükre, a szemkörnyék bőre pedig a test és a lélek ruhája egyszerre!

 

A szemkörnyék testünk legsebezhetőbb része, és legelőször itt mutatkoznak meg az öregedés jelei. A húszas évek végén vékony ráncok és elszíneződés is jelentkezik a szemek körül. Ezért a megfelelő bőrápolás és az egészséges életmód elengedhetetlen a szemkörnyék fiatalságának megőrzéséhez.

 

A szemkörnyéki öregedés fő okai:

 

1. Külső hatások: káros UV sugárzás, szmog, dohányzás, légkondicionálás, nem megfelelő szemfesték, a szemkörnyék helytelen letisztítása.

2. Belső hatások: természetes öregedés, allergiák, fáradtság, dehidratálás, vitaminhiány

3. Öröklött tényezők

 

Mindezek eredményeképpen a törékeny bőr elveszti rugalmasságát és egészséges színét. A keringés elégtelensége a folyadék visszatartását, ödémát és sötét karikákat okoz. A GIGI Eye Care termékcsalád egyedi megoldást kínál a szemkörnyék kezelésére.

 

Fő hatóanyagok:

 

a.,   HALOXYL:  egyedülálló proteintartalmának köszönhetően enyhíti a szem alatti sötét karikákat és ödémát, feszesíti, megelőzi a gyulladást, irritációt, véd a káros UV sugárzástól.

 b.,  PEPHA-TIGHT: alga alapú hatóanyag, azonnali feszesítő és erősítő hatással van a bőrre. Hosszú távon növeli a kollagén szintézist, védi a bőr sejtjeit az oxidatív stressztől.

c.,  REGU-AGE: peptidekből áll, amelyeket szójából és rizsből nyernek. Csökkenti a sötét karikákat és a duzzadást valamint a kollagén és az elasztin leépülését. Javítja a vérkeringést és erősíti a hajszálerek falait.

 

A kezelés menete:

 

- A szemkörnyék letisztítása

- Peeling

- Meridián pontos masszázs

- Tápláló masszázs

- Maszk

- Szemtapasz (Kellemes szilikon tapaszok, amelyek hatóanyaggal vannak átitatva. Táplálják, kisimítják és megfiatalítják a szemkörnyéket)

 

Vagy:

 

- Alga pakolás

 

Kozmetika Zalaegerszeg 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi D. u. 9. 06-30/4834-288,